Fiets- en autodelen op de Kaart

Sinds deze week verschijnen er meer dan 100 zogenaamde deelfietsen in het Brasschaatse straatbeeld.  Deze zijn door hun groene kleur en oranje slot zeer herkenbaar.  In het persbericht van de gemeente onderaan deze mail, vind je hierover meer informatie.

Daarnaast diende Brasschaat ook een subsidieaanvraag in voor autodeelprojecten.  Vandaag rijden er al drie elektrische deelwagens in de gemeente. Als we in totaal voor deze autodeelprojecten minstens 311 individuele stemmen binnenhalen, dan heeft de gemeente deze subsidie binnen.  Stemmen kan met de knop hieronder, die je doorstuurt naar de website van de stroomversneller.

Je kan dan kiezen voor een auto op het Kaartseplein,  je gegevens bevestigen, en al dan niet kiezen om op de hoogte gehouden te worden door de ‘stroomversnellers’.  Vergeet zeker niet je stem te bevestigen via de link in de mail die je daarna toegestuurd krijgt.

Dit vraagt geen twee minuutjes van je kostbare tijd, maar kan een groot verschil betekenen voor onze wijk, want op die manier kunnen we er dus voor stemmen om een deelwagen naar het Kaartseplein te krijgen, bij één van de drop-off zones voor de groene fietsen van Mobit.  

Zeker doen!

GD

Laat een reactie achter