Een login voor elk lid

… waarvan we een email adres hebben.  

Waarom ?

Als lid van de Hoge Akkersbloei heb je bepaalde voordelen, waaronder het ontlenen van onze deelmaterialen.  De lijst hiervan vind je terug op een aparte pagina die alleen zichtbaar is als je bent aangemeld.

Hoe ?

Er zijn meerdere methoden om toegang te verkrijgen :

1. Je hebt je geregistreerd als lid via de website

Een vijftigtal leden hebben zich reeds geregistreerd via de link op de home page.  Deze aanvragen kwamen dan via een ingenieus systeem bij ondergetekende die dit verwerkte.  Deze leden hebben dus de weg reeds gevonden, en kunnen zich aanmelden met de door hen gekozen naam of email-adres

2. Je hebt je email-adres bevestigd aan het begin van het jaar

Als je bij het omhalen van de lidgelden een email-adres bevestigd hebt, is de rest vrij eenvoudig.  Voor de leden die stap 1. niet doorlopen hebben, wordt je email-adres ook je login.

Het volstaat dus eenvoudigweg je email-adres en paswoord in te vullen.

Wat met je paswoord dan?

Uiteraard is een paswoord nodig, maar geen paniek als je er nog geen hebt.  

  1. Klik op Vergeten?
    • Ken je je gebruikersnaam, geef die dan in.  Indien dit allemaal nieuw is, probeer dan je email-adres tweemaal in te vullen: éénmaal als gebruikersnaam en éénmaal als email en klik vervolgens op “Wachtwoord opnieuw instellen”.  Je krijgt vervolgens onmiddellijk een nieuw paswoord via mail.
    • Werkt dit niet, dan heb je mogelijk al een gebruikersnaam.  Die vind je terug door te klikken op “Gebruikersnaam vergeten?”.
  2. Je hebt u een paswoord in de mail ontvangen waarmee je je kan aanmelden.
Eens aangemeld kan je feedback achterlaten op artikels van de website.  Neem wel echter de basis beleefdheidsregels in acht en hou het constructief.

Wat als dit alles niet lukt?

Dan is de kans groot dat we je email-adres niet hebben.  In dat geval vragen we je te registreren via de link “Registreren” die je ook op de website vindt.  Vermeld zeker je adres zodat we kunnen achterhalen of je wel degelijk lid bent van onze vereniging.  Hier moet je wel rekening houden met een vertraging van mogelijk enkele dagen.

Succes !

Laat een reactie achter