Verslag van de eerste Post-Corona HAB quiz

De eerste keer in bijna twee jaar dat we met ruim 70 mensen in de Eekhoorn zaten, toonde aan dat de drang naar een nieuw normaal bij velen groot was.  Onder de deskundige leiding van een nieuwe quizmaster – Dirk Cop – en de eerste trommelvliesscheurende tonen van “Also sprach Zarathustra” ging de eerste piramide-ronde van start.  We mogen gerust van een succes spreken.  De CO2 meter gaf aan dat de ventilatie geen overbodige luxe was, en de weergoden staken daar een handje bij toe.

De sfeer zat goed en niemand ging met lege handen naar huis.  Naast gebruikelijke aanwezigheidsprijzen was er uiteraard ook de tombola.

De quizmaster had zowaar zijn eigen schare fans meegenomen, al was d’Oude Caert misschien ook een reden voor de foto hiernaast.

Dankzij onze trouwe sponsor fietshandel Huis Lippens mochten we dit jaar maar liefst 2 fietsen verloten voor het goede doel!  De inkomsten van de tombola zorgen ervoor dat we ook dit jaar een warme Kerst kunnen schenken aan talloze kansarmen.

En uiteraard, geen quiz zonder winnaar, en net als net voor Corona, ging de ploeg “Brood en Quiz” als laureaten naar huis, met maar liefst 121 op 130 punten.  Knap gedaan!

Laat een reactie achter