Stroomversnellers

Beste Leden,

Nog even een herinnering aan de actie waarover we vorige week al een berichtje stuurden.  De Kaart kan uw stem gebruiken!

Als je de link hierboven volgt, kan je kiezen voor een auto op het Kaartseplein,  vervolgens je gegevens bevestigen, en al dan niet kiezen om op de hoogte gehouden te worden door de ‘stroomversnellers’.  Vergeet zeker niet je stem te bevestigen via de link in de mail die je daarna toegestuurd krijgt.

Even wat achtergrond.  De Vlaamse overheid probeert concrete projecten te ondersteunen die bijdragen aan een omslag naar een duurzaam energiesysteem.  Concreet willen ze via deze actie “Stroomversnellers”, de lokale besturen belonen met extra middelen.

Onze parkgemeente heeft ervoor gekozen om deze middelen in te zetten voor het plaatsen van twee Partago deelwagens in de wijken die de meeste stemmen binnenhalen, maar … dan moet wel 1% van de volwassen bevolking van de gemeente gestemd hebben.  Dat betekent voor Brasschaat 311 individuele stemmen, en dit vóór 7 oktober.

Vandaag staat de teller al op 197, dus liggen we echt wel op koers.  Door een wagen naar het Kaartseplei te stemmen, maken we hiervan een heus Mobi-punt met zijn parkeerplaats en de deelfietsen.

GEgRoeT

Gert Denhaene
Bestuurslid Hoge Akkersbloei

Laat een reactie achter