Paasbloem

Ronddelen paasbloemetjes – geannuleerd !

Omwille van de regels rond social distancing en niet-essentiële verplaatsingen rond Covid-19, worden dit jaar geen paasbloemetjes rondgebracht. Volgend jaar zijn we er weer bij.

 

Elk jaar rond Pasen brengen we wat kleur in huis bij onze leden.  We komen dus ook dit jaar langs met een bloemetje voor Pasen.

Als het even kan, willen we dat graag met zoveel mogelijk kinderen doen.  Kan je je een uurtje vrijmaken en kan je de bloemetjes vervoeren met een bolderkar of kruiwagen, laat het ons graag even van tevoren weten opdat we elk kind kunnen bedanken met een presentje.  Geef ook even door of je een voorkeur hebt voor een bepaalde straat.

We vragen je om op 11 april tegen 10u ’s ochtends bij Sigrid en Gert op de Middelkaart 13 de bloemetjes te komen halen.  Wanneer je het leeggoed terugbrengt krijgen de kids nog een bedankje.

En nog even dit: toen we rondgingen voor de lidgelden vonden we op één adres enkele van de bloempjes terug van enkele jaren geleden die ondertussen waren gegroeid tot het prachtige resultaat hierboven.

GD

Vind ons

Adres
Middelkaart 13
2930 Brasschaat

[email protected]

Geef een antwoord