Actions speak louder than words

In deze toch wel bijzondere tijden ook een bijzondere aanpak.
Wij als Hoge Akkersbloei hebben ons oor te luisteren gelegd bij de Sociale Kruidenier voor welke producten momenteel de nood het hoogst is.
We hebben begrepen dat desinfecterende handgels meer dan welkom zijn. Deze nood hebben we als vereniging niet naast ons neergelegd en we hebben dan ook bij Makro desbetreffende handgels gevonden én aangekocht.
Het leuke van deze aankoop is dat dit is gelukt mede met jullie steun. De Hoge Akkersbloei heeft zich namelijk als vereniging opgegeven bij Makro en iedere particulier die een Makrokaart heeft kan ons als vereniging uitkiezen om te steunen. 

Enkele mensen binnen de wijk hebben deze stap reeds gezet en met dit gespaard bedrag hebben we deze aankoop kunnen realiseren. Wil je ons ook verder steunen?  Het “hoe en wat” je moet doen wordt duidelijk uitgelegd via deze link https://www.leuksteuntje.be/sympathisanten .

Voor wie nog geen eigen Makrokaart heeft, kan je via https://card.makro.be/nl/end/step1 je eigen kaart eenvoudig aanvragen. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer van zulke akties ondernemen voor diegenen bij wie het écht telt! Eerstdaags zal dit pakket alleszins overhandigd worden.
Reeds dank voor de geleverde steun en “Keep it Safe”.

MH

Gaandeweg werd duidelijk dat mondmaskers onmisbaar werden om onze veilige bubbels te verlaten.  Om die reden hebben we nog voor een extraatje gezorgd door mondmaskers te leveren aan de Sociale Kruidenier en Kabas die ze naar best vermogen verdelen onder zij die ze het meest nodig hebben.  We krijgen het dan ook bijzonder warm vanbinnen als we hiervoor het briefje hieronder mogen ontvangen…

Laat een reactie achter